LoRaWAN Ambience Monitoring Sensors Temp/humidity/Motion/Light

SKU: UL-AM100
197,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 159,60 €
Veron summa 38,30 €
Price / kg:
Tuotetta varastossa 1 kpl
Toimitusaika :
1-2 arkipäivää postitse. Nouto Vantaalta heti.
Milesight AM100 on pienikokoinen ja monipuolinen LoRaWAN- sensori, joka on suunniteltu mittaamaan ja seuraamaan ympäristön eri parametrejä, kuten lämpötilaa, kosteutta ja valaistusta. Laite on tarkka ja luotettava, ja se lähettää mittaustulokset langattom
Tuotekoodi:UL-AM100
Valmistajan koodi:AM100
Tuotteen nimi:LoRaWAN Ambience Monitoring Sensors Temp/humidity/Motion/Light
Tuoteryhmä:LoRaWAN
Valmistaja:Milesight
Takuuaika:24 kk
Lisätiedot:Tuotesivu
 Tuote-esite
 Ohjekirja

Milesight AM100 on pienikokoinen ja monipuolinen LoRaWAN- sensori, joka on suunniteltu mittaamaan ja seuraamaan ympäristön eri parametrejä, kuten lämpötilaa, kosteutta ja valaistusta. Laite on tarkka ja luotettava, ja se lähettää mittaustulokset langattomasti LoRaWAN-verkon kautta.

AM100-sensori on helppo asentaa ja konfiguroida, ja se voidaan asettaa useisiin eri tiloihin, kuten ulko- tai sisätiloihin. Sensorissa on myös pitkä akunkesto, joka mahdollistaa jopa 5 vuoden käytön yhdellä paristolla, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun moniin IoT-sovelluksiin. AM100-sensori on erinomainen valinta esimerkiksi teollisuuslaitosten, maatalouden, kiinteistöjen tai ympäristöseurannan käyttöön.

Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
Maahantuojan, Microdata Finland Oy:n, tuotteelle myöntämä takuu: 24 kk
Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
oldies