4'' Mobile BT/USB/RS/Irda tulostin 112/104mm

SKU: SEIKO-DPU-S445-BT
626,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 505,56 €
Veron summa 121,34 €
Price / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_:
Tuotetta varastossa 1 kpl
Toimitusaika :
1-2 arkipäivää postitse. Nouto Vantaalta heti.
Seiko Instruments DPU-S445 on monipuolinen ja tehokas lämpökirjoitin, joka soveltuu erinomaisesti liikkuvan työn ammattilaisille ja vaativiin käyttöolosuhteisiin. Laitteen kestävä rakenne ja laaja valikoima ominaisuuksia tekevät siitä ihanteellisen valinn
Tuotekoodi:SEIKO-DPU-S445-BT
Valmistajan koodi:22 400930
Tuotteen nimi:4" Mobile BT/USB/RS/Irda tulostin 112/104mm
Tuoteryhmä:Kuittikirjoittimet
Valmistaja:Seiko Instruments
Lisätiedot:Tuotesivu
 Tuote-esite
 Ohjekirja

Seiko Instruments DPU-S445 on monipuolinen ja tehokas lämpökirjoitin, joka soveltuu erinomaisesti liikkuvan työn ammattilaisille ja vaativiin käyttöolosuhteisiin. Laitteen kestävä rakenne ja laaja valikoima ominaisuuksia tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin tulostustarpeisiin.

DPU-S445 käyttää lämpötekniikkaa tulostamiseen, mikä mahdollistaa nopean ja hiljaisen tulostuksen ilman mustekasetteja tai väriaineita. Tulostin tukee useita eri tulostusleveyksiä ja -nopeuksia, joilla voidaan valita parastulostuslaatu ja nopeus erilaisiin tarpeisiin.

Laitteen monipuolinen käyttöliittymä ja yhteensopivuus useiden eri käyttöjärjestelmien kanssa tekevät sen käytöstä erittäin helppoa ja monipuolista. DPU-S445 voidaan liittää tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen USB-, Bluetooth- tai sarjaliitännän kautta, ja sen avulla voidaan helposti tulostaa erilaisia asiakirjoja ja kuvia.

Lisäksi DPU-S445:llä on kestävä rakenne, joka suojaa sitä kosteudelta, pölyltä ja tärinältä. Laitteessa on myös korkeakapasiteetti akku, joka mahdollistaa jopa 20 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Tämä tekee DPU-S445:stä ihanteellisen valinnan käyttäjille, jotka liikkuvat paljon ja tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan tulostimen kaikissa olosuhteissa.

Kaiken kaikkiaan Seiko Instruments DPU-S445 on monipuolinen, kestävä ja helppokäyttöinen lämpökirjoitin, joka soveltuu erinomaisesti vaativiin käyttöolosuhteisiin. Laajan valikoiman ominaisuuksia ja tehokkaan rakenteen ansiosta DPU-S445 on ihanteellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tulostimen matkoille, varastoille tai muille liikkuville työpaikoille.

Tekniset tietot: Bluetooth, USB and serial interface Max. print speed: 90 mm/s Compact and lightweight Easy paper operation Supports label and cut sheet paper Windows drivers Android SDK iOS SDK Software library Print Service for Android

Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 4.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (Äyrikuja 3, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies