Artikkelin hakemisto

 

Windows 10 - päivityksen jälkeen ilmaantuvan virheilmoituksen "Käyttöjärjestelmää ei ole määritetty tämän sovelluksen käyttämiseen" mahdollisia korjaustoimenpiteitä:
 
 — Vaihtoehto 1: Klikkaa käynnistysvalikkoa ja sen ollessa auki kirjoita "appwiz.cpl" ilman sitaatteja ja paina enter. Etsi avautuvasta asennettujen sovelluksien ikkunasta Microsoft Office 2007 tai Microsoft Access Database engine. Valitse löytynyt asennus hiiren kakkospainikkeella ja valitse valikosta "korjaa".
 — Vaihtoehto 2: Jos kumpaakaan edellisistä ei löydy, lataa Microsoft Database engine osoitteesta https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13255. Valitse tiedosto "AccessDatabaseEngine.exe" sitä kysyttäessä. Tallenna tiedosto kiintolevylle ja suorita asennus / asennuksen korjaus suorittamalla tiedosto.
 

LATAA ILMAISEKSI

 Uusin versio 3.6.91 (20.3.2021)

 — Asennuspaketti: MonivetoWeb.msi

 — Päivityspaketti: MVW_ 3.6.93_update.zip

 — Uusin seurantaohjelma: mvws.zip

— Muokattu rivien lähetyksen rajapinnan osoite jonka Veikkaus ilmoitti muuttavansa. Lisätty tietoja virhelogiin.  (versio 3.6.93 21.4.2021) 

— Korjattu vika epäonnistuneiden rivienlähetysten käsittelyssä.  (versio 3.6.91 20.3.2021) 

— Tehty muutokset Veikkauksen rajapintojen muutosten mukaisiksi.  (versio 3.6.90 9.3.2021

— Korjattu ja palautettu mahdollisuus laskea uusi kerrointiedosto jossa on huomioitu peruttujen ottelujen vaikutukset kertoimiin.  (versio 3.6.86 3.12.2020)

 — Poistettu ainakin toistaiseksi käytöstä mahdollisuus laskea uusi kerrointiedosto jossa on huomioitu peruttujen ottelujen vaikutukset kertoimiin.  (versio 3.6.85 18.11.2020)

 — Poistettu kerrointiedoston exe-version valinta jota Veikkaus ei enää tue.  (versio 3.6.84 1.11.2020)

 — Päivitetty järjestelmätiedostot asennustiedostoon.  (versio 3.6.83 16.09.2020)

 — Korjattu ongelma joka aiheutti ohjelman näyttävän turbokerroinkohteen jälkeiseen monivetokohteeseen väärät kohdetiedot. (versio 3.6.83 14.05.2019)

 — Tehty tarvittava muutos pelitilille kirjautumiseen. Vanhat versiot eivät enää Veikkauksen rajapinnan osoitemuutoksen takia pysty kirjautumaan pelitilille . (versio 3.6.78 05.04.2017)

 — Korjattu käyttäjätunnusten loppumispäivän virheellinen näyttö asetuksissa. Vika ilmeni joidenkin käyttäjätunnusten kanssa. (versio 3.6.77 30.03.2017)

 — Korjattu ohjelman kaatuminen analyysissä viiden ottelun monivedossa (versio 3.6.76 14.09.2016)

 — Korjattu ohjelman kaatuminen analyysissä kun kaikkien mahdollisten yhdistelmien käyttämä muisti ylittää tietyn rajan. Nyt 5 ottelun jalkapallomonivedon pitäisi toimia vaikka kuinka monella yhdistelmällä. (versio 3.6.74 08.06.2016).

 — Korjattu osan pelaamattomien yhdistelmien jääminen pois analyysistä Supermonivedoissa. Tähän liittyen ohjelma pystyy käsittelemään korkeintaan 2^31 yhdistelmää (yli 2 miljardia) joka on enemmän kuin tarpeeksi, mutta tällä hetkellä, jos 4 kohteen jääkiekossa tai 5 kohteen jalkapallossa annetaan ohjelmalle niin paljon kerroinrajoja että mahdollisten yhdistelmien määrä ylittää tuon rajan, tulee ohjelma kaatumaan analyysissä. Korjaus tähän tehdään heti kun seuraavan kerran on sellainen Moniveto pelattavissa jossa näin voi käydä. Lisätty myös kolmas seurantaikkuna seurantaohjelmaan. (versio 3.6.73 03.06.2016).

 — Korjattu virheelliset maaliraamit Monivedon ottelussa 2 jos maaliraamit ovat erilaiset kuin ottelussa 1. (versio 3.6.72 27.04.2016).

 — Estetty ajastimen tietojen muuttaminen sen jälkeen kun on klikattu painiketta "ajasta". (versio 3.6.72 27.04.2016).

 — Lisätty Monivedon rivien seurantaohjelmaan mahdollisuus avata kaksi seurantaikkunaa eri kohteiden riveillä. Tämän toiminnan toimintaan saamiseksi täytyy käynnistää uusi ohjelmaversio ensin jotta tarvittavat tietokantamuutoset tulevat voimaan ja vasta sitten voi avata seurantaikkunan erillisenä ohjelmana. Toinen seurantaikkuna täytyy avata ensimmäisen ikkunan valikosta. Jos avaa vain mvws.exen kanteen kertaan eivät ikkunat toimi itsenäisinä. (versio 3.6.72 27.04.2016).

 — Korjattu ongelma jonka vuoksi ajastukset eivät toimineet joillakin käyttäjillä.  (versio 3.6.70 15.03.2016).

 — Korjattu ongelma jossa Monivetokertoimet eivät lataudu oikein kun on tehty asennus ensimmäistä kertaa ko. käyttöjärjestelmään tai päivitetty ohjelma poistamalla edellinen versio ennen uuden asentamista. Korjaa asennus poistamalla vanha versio ja asentamalla uusi uusimmalla asennuspaketilla. Pelkkä päivityspaketin käyttö ei korjaa ongelmaa koska korjaus ei koske itse ohjelmaa vaan vain mukana tulevia osia. (versio 3.6.67 30.01.2016).

 — Korjattu yhteysongelma Monivedon kerroinhauissa. (versio 3.6.66 18.01.2016).

 — Katso asennusohjeet.

 — Vinkki: Jos et halua syöttää pelitunnuksiasi joka kerta uudelleen, mene ohjelman data-hakemistoon (Työkalut->Avaa-datahakemisto) ja tee sinne uusi tekstitiedosto ja anna sille nimeksi "kt". Avaa tiedosto ja kirjoita ensimmäiselle riville pelitilin käyttäjätunnus ja toiselle riville salasana ja tallenna tiedosto. Kun seuraavan kerran lähetät pelejä, täyttyvät tunnuskentät automaattisesti. HUOM! Sanomattakin lienee selvää että ÄLÄ missään tapauksessa KÄYTÄ tätä vaihtoehtoa millään sellaisella tietokoneen käyttäjätilillä johon on pääsy muilla kuin itselläsi!

 — Seurantaohjelmaan lisätty mahdollisuus valita kohde jonka rivejä seurataan. Ilman valintaa seurattavana viimeisimmin luodut rivit. (versio 3.6.56 18.05.2015). Päivityspaketti riittää jos versio 3.6.20 tai uudempi jo asennettuna.

 — Poistettu Tulosvedon vaihtoehtoinen kerroinhaku Veikkauksen poistettua sen käyttämät toiminnnot sivuiltaan. Muita pienia korjauksia. (versio 3.6.54 02.03.2015).

 — Korjattu kaksi harvinaista tilannetta jossa Veikkausenpalvelimen vastaus rivien lähetyksessä voi kaataa ohjeman (versio 3.6.53 13.02.2015).

 — Korjattu tulosvedon lisäpotin puuttuminen ja vika kyselyiden lisäehdoissa valittaessa maaleja y kpl vähintään x:lle joukkueista (versio 3.6.51 31.01.2015).

 — Korjattu rivien lähetyksen aikainen ohjelman kaatuminen jos yhden tai useamman lähetyserän kohdalla yhteys Veikkaukselle on epäonnistunut (versio 3.6.47 15.01.2015).

 — Asennuspaketti korvaa tietokannan joten huolehdi että asetuksesi ja tunnuksesi on jossain tallessa.

 — versiota 3.6.20 vanhempaa versiota ei pidä käyttää missään tapauksessa rivien lähetykseen!

 — Ohjelma käyttää versiosta 3.6.42 lähtien Windowsin käyttäjäkohtaisia datakansioita (esim. "C:\\Users\\[windows-käytäjänimi]\\AppData\\Roaming\\eSoft\\MonivetoWeb3"). AppData kansiot ovat oletuksena piiloitettuja järjestelmäkansioita mutta pääset sinne mm. ohjelman valikosta löytyvällä "Avaa data-hakemisto" ja "Lokihakemisto" toiminnoilla. Myös rivitiedostojen ikkunan painikkeilla avautuvat data-hakemistossa sijaitsevat rivitiedostot. Tämän myötä ei tarvitse enää käynnistää järjestelmänvalvojana.

 — Toistaiseksi voi käyttää vain yhtä ohjelma-asennusta yhtä Windowsin käyttäjätiliä kohti. Jos asennat ja avaat ohjelma useista eri sijanneista käyttävät kaikki avoimet ohjelmat samoja data-tiedostoja jolloin esim rivien lähetys samanaikaisesti kahdesta eri ohjelmaikkunasta voi mennä pahasti pieleen! Lähitulevaisuudessa on tulossa versio jossa voit valita jokaiselle asennukselle järjestysluvun jonka mukaan ohjelma osaa käyttää oikeita tiedostoja kaikille avoimille ikkunoille. Toistaiseksi käytä vain yhtä ohjelma-asennusta samanaikaisesti samassa koneessa. Eri koneissa, tai saman koneen eri käyttäjätileillä, samanaikainen käyttö ei aiheuta ongelmia.

 — Kannattaa testailla rivien lähetystä testimode päällä ja ilman tunnusten syöttämistä, jolloin voi yrittää saada mahdollisia virhetilanteita kiinni. Ohjelma toimi samalla rivienlähetystoiminnolla vuodesta 2001 alkaen ja toimi hyvin myös erilaisissa vikatilanteissa. Nyt sekä lähetystoiminto että lähetysrajapinta ovat aivan erilaiset joten virhetilanteita joita sattuu vain harvoin on vaikea arvailla tai simuloida. Siksi on tärkeää että jos kohtaatte ongelmia että ilmoittaisitte siitä meille.

 — Ilman ohjelmalisenssiä toimivat kaikki ohjelman toiminnot, paitsi rivien lähetys on testitilassa. Testitilan voi valita päälle myös toimivan lisenssin ollessa käytössä, jolloin voi testailla lähetyksen toimintaa ilman että tiliä veloitetaan.

 

Asennusohjeet

 • Ohjelman ensiasennus tehdään asennuspaketilla. Jos asennusohjelma havaitsee että tietokoneessa on jo joistakin tiedostoista uudemmat versiot älä korvaa niitä. Kun ohjelma on asentunut, löytyy ohjelmavalikosta Monivetoweb 3-pikakuvake.
 • Päivityspaketti asennetaan purkamalla .zip-tiedosto ja kopioimalla sen sisältämä MonivetoWeb3.exe ja mahdolliset muut tiedostot ohjelman hakemistoon, joka on oletuksena C:\Program Files\Monivetoweb 3\ (64-bittisissä järjestelmissä C:\Program Files (x86)\Monivetoweb 3\), tai pura se suoraan ohjelman hakemistoon ja hyväksy ylikirjoittaminen.
 • Jos teet päivityksen asennuspaketilla, suorita ensin asennuspaketin optio REMOVE MonivetoWeb, suorita sen jälkeen asennus uudelleen. Huom! Päivitys asennuspaketilla asettaa ohjelman asetukset uudelleen.
 • Jos Windows ilmoittaa asennuksessa tai päivityksessä "Error 1931. Windows Installer-palvelu ei voi päivittää järjestelmätiedostoa C:\WINDOWS\system32\olepro32.dll... tai muun vastaavan ilmoituksen", vastaa OK niin asennus jatkuu normaalisti. Järjestelmäsi sisältää kyseisen tiedoston jo ennestään.
 • Jos olet asentanut päivityksen asennuspaketilla ja päivityksen jälkeen saat ohjelmaa käynnistäessä virheilmoituksia kuten "Microsoft Jet -tietokantamoduli ei löydä syötetaulukkoja...", niin toimi seuraavasti:
  • Suorita asennuspaketti uudelleen ja valitse option POISTA (REMOVE)
  • Avaa Windowsin resurssienhallinnalla ohjelman hakemisto (oletuksena "C:\Program Files\Monivetoweb 3\" tai "C:\Program Files (x86)\Monivetoweb 3\") ja poista tiedosto data.dat
  • Avaa Windowsin resurssienhallinnalla ohjelman hakemisto "C:\Users\[windows-käyttäjänimesi]\AppData\Roaming\eSoft\MonivetoWeb3" ja poista sieltäkin tiedosto data.dat (AppData on piilotettu hakemisto joten sitä ei voi klikata auki vaan se pitää kirjoittaa osoiteriville)
  • Suorita asennuspaketti uudelleen ja valitse option ASENNA (INSTALL tai SETUP) ja suorita asennus loppuun.

 


*OnNet, Moniveto, Tulosveto, Päivät Trio ja Pitkäveto ovat Veikkaus oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Kopioita ohjelmasta (MonivetoWeb) saa levittää vapaasti, mutta rekisteröintitunnusten luovuttaminen tai kopioiminen kolmansille osapuolille ilman erillistä lupaa on Tekijänoikeuslain 1§ mukaan kiellettyä.