NTP Time Server, GPS/GLONASS/Galileo/Beidou NTP v2/v3/v4, SNTP v3/v4, 1x 10/100BaseT

SKU: FC-NTP-100
211,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 170,89 €
Veron summa 41,01 €
Price / kg:
Tuotetta varastossa 8 kpl
Toimitusaika :
1-2 arkipäivää postitse. Nouto Vantaalta heti.
FC-NTP-100 on GPS/GLONASS/Galileo satelliittitekniikkaa hyödyntävä lähiverkkoon kytkettävä NTP-aikapavelin, joka mahdollistaa lähiverkon laitteiden aikasynkronoinnin ilman internet-yhteyttä. Ratkaisu koostuu keskusyksiköstä sekä satellittivastaanottimesta
Tuotekoodi:FC-NTP-100
Valmistajan koodi:FC-NTP-100
Tuotteen nimi:NTP Time Server, GPS/GLONASS/Galileo/Beidou NTP v2/v3/v4, SNTP v3/v4, 1x 10/100BaseT
Tuoteryhmä:NTP aikakellot ja palvelimet
Valmistaja:GlobalTime Electronic
Takuuaika:24 kk

FC-NTP-100 on GPS/GLONASS/Galileo satelliittitekniikkaa hyödyntävä lähiverkkoon kytkettävä NTP-aikapavelin, joka mahdollistaa lähiverkon laitteiden aikasynkronoinnin ilman internet-yhteyttä. Ratkaisu koostuu keskusyksiköstä sekä satellittivastaanottimesta, jossa keskusyksikkö jakaa satellittiverkosta saatua tarkkaa aikaa NTP-tekniikalla kaikille lähiverkon laitteille.

Tavallisten tietokoneiden tai tietoliikennelaitteiden sisäiset kellot ovat epätarkkoja, kuukaudessa kello voi heittää useita minuutteja. Nykyiset IT-laitteet osaavat internet-yhteyden avulla päivittää aikansa internetin NTP- aikapalvelimilta. On myös suljettuja käyttöympäristöjä, joista liikennöinti internetiin on haluttu estää, kuten turvalliset tuotekehitys-, testaus-, laboratorio-, tuotannonohjaus-, sähköverkko-, konesali-, kameravalvonta- tai kulunvalvontaympäristöt. Tällaisessa ympäristössä tarvitaan erillinen NTP aikapalvelin, joka palvelee lähiverkon IT-laitteita tarkan ajan säilyttämiseksi esim. tallenteissa ja lokitiedoissa.

Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
Maahantuojan, Microdata Finland Oy:n, tuotteelle myöntämä takuu: 24 kk
Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
oldies