Sapling Double Mount housing/pole 30cm Black

SKU: SL-SAH-1BD-12R-0
183,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 148,31 €
Veron summa 35,59 €
Price / kg:
Tuotetta ei pidetä varastossa. Tilataan tarvittaessa suoraan valmistajalta.
Toimitusaika :
arvio 2-4 viikkoa. Erikoistilaustuote!
SAH on kiinnityskotelo, joka mahdollistaa kaksipuolisten aikakellojen asennukset. Kaksipuoliset kellot sopivat erinomaisesti käytäville tai suurempiin tiloihin, joissa ajan näkeminen useista näkökulmista on tarpeen. Kun käytössä on pyöreitä analogisia ke
Tuotekoodi:SL-SAH-1BD-12R-0
Valmistajan koodi:SAH-1BD-12R-0
Tuotteen nimi:Sapling Double Mount housing/pole 30cm Black
Tuoteryhmä:NTP aikakellot ja palvelimet
Valmistaja:Sapling Company
Takuuaika:24 kk
Lisätiedot:Tuotesivu
 Tuote-esite

SAH on kiinnityskotelo, joka mahdollistaa kaksipuolisten aikakellojen asennukset. Kaksipuoliset kellot sopivat erinomaisesti käytäville tai suurempiin tiloihin, joissa ajan näkeminen useista näkökulmista on tarpeen.

Kun käytössä on pyöreitä analogisia kelloja, sinun tulee hankkia kaksi pyöreää yksipuolista analogista kelloa ja yksikiinnityskotelo, joka voidaan kiinnittää seinään tai kattoon.

Maahantuojan, Microdata Finland Oy:n, tuotteelle myöntämä takuu: 24 kk
Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies