2'' Bluetooth / USB - mobiilitulostin

SKU: SEIKO-MP-B20-B02JK1-74
290,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 234,60 €
Veron summa 56,30 €
Price / kg:
Tuotetta ei pidetä varastossa. Tilataan tarvittaessa suoraan valmistajalta.
Toimitusaika :
arvio 2-4 viikkoa. Erikoistilaustuote!
Seiko Instruments MP-B20 on kannettava lämpötulostin, joka on suunniteltu erityisesti mobiiliin käyttöön, kuten kenttätyöskentelyyn, vähittäiskauppaan, logistiikkaan ja kuljetukseen. Tulostin käyttää lämpösiirtotekniikkaa, joka mahdollistaa nopean ja help
Tuotekoodi:SEIKO-MP-B20-B02JK1-74
Valmistajan koodi:22402110
Tuotteen nimi:2" Bluetooth / USB - mobiilitulostin
Tuoteryhmä:Kuittikirjoittimet
Valmistaja:Seiko Instruments
Lisätiedot:Tuotesivu
 Tuote-esite

Seiko Instruments MP-B20 on kannettava lämpötulostin, joka on suunniteltu erityisesti mobiiliin käyttöön, kuten kenttätyöskentelyyn, vähittäiskauppaan, logistiikkaan ja kuljetukseen. Tulostin käyttää lämpösiirtotekniikkaa, joka mahdollistaa nopean ja helpon tulostamisen, ilman muste- taivärikasetteja.

MP-B20 on erittäin kevyt ja kompakti, joten sen mukana kuljettaminen on helppoa. Sen kestävä rakenne on suunniteltukestämään haastavia ympäristöjä ja sen akun kesto on riittävän pitkä, jotta tulostin toimii pitkään yhdellä latauksella.

Tulostimen tulostusnopeus on erittäin nopea, jopa 80 mm/s, ja sen tulostustarkkuus on erinomainen, jopa 203 dpi. Se tukee myös useita erilaisia viivakoodistandardeja, joten se sopii erinomaisesti erilaisten etikettien ja viivakoodien tulostamiseen.

MP-B20:ssa on monia liitäntöjä, mukaan lukien USB, Bluetoothja Wi-Fi, mikä mahdollistaa sen helpon liittämisen eri laitteisiin ja järjestelmiin. Tulostimessa on myös useita tulostusvaihtoehtoja, kuten leikkaava ja repeävä leikkaus, joten se on monipuolinen vaihtoehto erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Kaiken kaikkiaan Seiko Instruments MP-B20 on kevyt, kompaktija monipuolinen lämpötulostin, joka soveltuu erinomaisesti mobiiliin käyttöön. Sen nopea tulostusnopeus, erinomainen tulostustarkkuus ja monipuoliset tulostusvaihtoehdot tekevätsiitä ihanteellisen vaihtoehdon erilaisiin sovelluksiin, kuten myymäläetiketteihin, toimitusketjun hallintaan ja kenttäraportointiin.

Tekniset tiedot: Tulostusnopeus 80 mm / s Paperin leveys 58 mm (2 tuumaa) Tulostusleveys 48 mm Koko 79x110x44 mm Paino n. 180 g

Käyttölämpötila on -10...+50C, ja on sertifioitu IP54. Drop-in paperinlisäys on käyttäjäystävällinen sekä älykäs jakompakti muotoilu sopii monenlaiseen käyttöön. MP-B20 kirjoitin sopii Windows 10. SDK on saatavilla iOS, Android ja Windows CE varten. MP-B20 on myös CPCL yhteensopiva.

Tuotepakkauksen sisältö:
- Tulostin
- USB kaapeli
- vyöklipsi
- paperirulla

Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies