2'' Mobile BT/USB/RS/Irda tulostin 48/55mm

SKU: SEIKO-DPU-S245-BT
524,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 423,31 €
Veron summa 101,59 €
Price / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_:
Tuotetta varastossa 1 kpl
Toimitusaika :
1-2 arkipäivää postitse. Nouto Vantaalta heti.
Seiko Instruments DPU-S245 on pienikokoinen ja kestävä lämpökirjoitin, joka soveltuu erinomaisesti matkakäyttöön jamuihin tilanteisiin, joissa tarvitaan helppokäyttöistä ja luotettavaa tulostinta. Laite on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttöön, ja se on
Tuotekoodi:SEIKO-DPU-S245-BT
Valmistajan koodi:DPU-S245-01C-E
Tuotteen nimi:2" Mobile BT/USB/RS/Irda tulostin 48/55mm
Tuoteryhmä:Kuittikirjoittimet
Valmistaja:Seiko Instruments
Lisätiedot:Tuotesivu
 Tuote-esite
 Ohjekirja

Seiko Instruments DPU-S245 on pienikokoinen ja kestävä lämpökirjoitin, joka soveltuu erinomaisesti matkakäyttöön jamuihin tilanteisiin, joissa tarvitaan helppokäyttöistä ja luotettavaa tulostinta. Laite on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttöön, ja se on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla.

DPU-S245 käyttää lämpötekniikkaa tulostamiseen, joka mahdollistaa nopean ja hiljaisen tulostuksen ilman mustekasetteja tai väriaineita. Tulostin tukee useita eri tulostusleveyksiä ja -nopeuksia, joiden avulla käyttäjä voi valita parhaiten tarpeisiinsa sopivan tulostusasetuksen.

Laite on yhteensopiva useiden eri käyttöjärjestelmien kanssa, ja se voidaan liittää tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen USB-, Bluetooth- tai sarjaliitäntöjen kautta. DPU-S245:n käyttö on erittäin helppoa ja nopeaa, ja sen intuitiivinen käyttöliittymä takaa sujuvan ja virheettömän käytön.

Kaiken kaikkiaan Seiko Instruments DPU-S245 on erinomainen valinta matkakäyttöön ja kaikkiin tilanteisiin, joissa tarvitaan korkealaatuista ja luotettavaa tulostinta. Sen pienikokoinen ja kevyt rakenne, yhdessä monipuolisten toimintojen ja ominaisuuksien kanssa, tekevät siitä erittäinkätevän ja käyttökelpoisen laitteen erilaisiin tulostustarpeisiin.

Tekniset tiedot: Bluetooth, USB and serial interface Max. print speed: 100 mm/s Compact and lightweight Easy paper operation Windows drivers Android SDK iOS SDK Software library

Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies