4'' WiFI / USB rugged mobiilitulostin

SKU: SEIKO-MP-A40-W06JK1E 10819-E
1299,00 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 1047,58 €
Veron summa 251,42 €
Price / kg:
Tuotetta ei pidetä varastossa. Tilataan tarvittaessa suoraan valmistajalta.
Toimitusaika :
arvio 2-4 viikkoa. Erikoistilaustuote!
Seiko Instruments MP-A40 on monipuolinen, kompakti ja helppokäyttöinen tulostin, joka käyttää lämpösiirtotekniikkaa tulostamiseen. Tulostimen tarkkuus on erinomainen, sillä se pystyy tulostamaan jopa 203 dpi:n resoluutiolla, mikä mahdollistaa tarkkojen te
Tuotekoodi:SEIKO-MP-A40-W06JK1E 10819-E
Valmistajan koodi:22402105
Tuotteen nimi:4" WiFI / USB rugged mobiilitulostin
Tuoteryhmä:Kuittikirjoittimet
Valmistaja:Seiko Instruments
Lisätiedot:Tuotesivu

Seiko Instruments MP-A40 on monipuolinen, kompakti ja helppokäyttöinen tulostin, joka käyttää lämpösiirtotekniikkaa tulostamiseen. Tulostimen tarkkuus on erinomainen, sillä se pystyy tulostamaan jopa 203 dpi:n resoluutiolla, mikä mahdollistaa tarkkojen tekstien, kuvien ja viivakoodien tulostamisen.

MP-A40 on suunniteltu erityisesti käytettäväksi vaativissa olosuhteissa, joissa vaaditaan korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta. Tulostimessa on erittäin kestävä rakenne ja se on suojattu pölyltä ja kosteudelta. Lisäksi sen alhainen virrankulutus ja erinomainen energiatehokkuus tekevät siitä erittäin luotettavan ja pitkäikäisen laitteen.

MP-A40:ssä on useita liitäntöjä, mukaan lukien USB, RS232C ja Ethernet, mikä mahdollistaa sen helpon liittämisen muihinlaitteisiin ja järjestelmiin. Tulostimessa on myös useita tulostusvaihtoehtoja, mukaan lukien leikkaava ja repeävä leikkaus, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin käyttökohteisiin.

Tulostin on helppo asentaa ja käyttää, ja se toimii hiljaisesti ja nopeasti. MP-A40:n käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeä, mikä mahdollistaa sen helpon käytön myös ilman erityistä koulutusta.

Kaiken kaikkiaan Seiko Instruments MP-A40 on monipuolinen, kestävä ja korkealaatuinen tulostin, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin käyttökohteisiin, kuten terveydenhuoltoon, vähittäiskauppaan, logistiikkaan ja kuljetukseen. Sen erinomainen tarkkuus ja monipuoliset tulostusvaihtoehdot tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon moniin eri sovelluskohteisiin.

Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies