POS Kuittitulostin, musta Ethernet tulostus eteen

SKU: SEIKO-RP-E11-K3FJ1-E-C5
459,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 370,89 €
Veron summa 89,01 €
Price / kg:
Tuotetta ei pidetä varastossa. Tilataan tarvittaessa suoraan valmistajalta.
Toimitusaika :
arvio 2-4 viikkoa. Erikoistilaustuote!
Seiko Instruments RP-E-sarjan tulostimet ovat laadukkaita kuittitulostimia, jotka on suunniteltu käytettäväksi monissaeri ympäristöissä, kuten vähittäiskaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa. Tulostimien tarkkuus on 203 dpi, ja ne pystyvät tulostamaan ku
Tuotekoodi:SEIKO-RP°-E11°-K3FJ1°-E°-C5
Valmistajan koodi:22450061
Tuotteen nimi:POS Kuittitulostin, musta Ethernet tulostus eteen
Tuoteryhmä:Kuittikirjoittimet
Valmistaja:Seiko Instruments
Takuuaika:36 kk
Lisätiedot:Tuotesivu
 Tuote-esite

Seiko Instruments RP-E-sarjan tulostimet ovat laadukkaita kuittitulostimia, jotka on suunniteltu käytettäväksi monissaeri ympäristöissä, kuten vähittäiskaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa. Tulostimien tarkkuus on 203 dpi, ja ne pystyvät tulostamaan kuittien lisäksi myös lippuja ja etikettejä. RP-E-sarjan tulostimet ovat erittäin nopeita ja tehokkaita, ja niissä on nopea tulostusnopeus, joka on jopa 300 mm / s. Tulostimet on suunniteltu kestäviksi, ja ne voivat kestää jopa 150 km tulostusta yhdellä tulostuspäällä.Tulostimissa on monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten USB, sarjaportti, Ethernet ja langaton yhteys, mikä mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa ympäristöissä. RP-E-sarjan tulostimissa on myös helppo käyttöliittymä, joka mahdollistaa helpon asennuksen ja käytön.

Maahantuojan, Microdata Finland Oy:n, tuotteelle myöntämä takuu: 36 kk
Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies