POS Kuittitulostin, musta USB

SKU: SEIKO-RP-D10-K27J1-U KIT
270,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 218,47 €
Veron summa 52,43 €
Price / kg:
Tuotetta varastossa 1 kpl
Toimitusaika :
1-2 arkipäivää postitse. Nouto Vantaalta heti.
Seiko Instruments RP-D-sarjan tulostimet ovat laadukkaita kuittitulostimia, jotka on suunniteltu ammattikäyttöön. Tulostimien tarkkuus on 203 dpi, ja ne kykenevät tulostamaankuittien lisäksi myös lippuja ja etikettejä. RP-D-sarjan tulostimissa on nopea tu
Tuotekoodi:SEIKO-RP-D10-K27J1-U KIT
Valmistajan koodi:22450094
Tuotteen nimi:POS Kuittitulostin, musta USB
Tuoteryhmä:Kuittikirjoittimet
Valmistaja:Seiko Instruments
Lisätiedot:Tuotesivu
 Tuote-esite
 Ohjekirja

Seiko Instruments RP-D-sarjan tulostimet ovat laadukkaita kuittitulostimia, jotka on suunniteltu ammattikäyttöön. Tulostimien tarkkuus on 203 dpi, ja ne kykenevät tulostamaankuittien lisäksi myös lippuja ja etikettejä. RP-D-sarjan tulostimissa on nopea tulostusnopeus, joka on jopa 200 mm / s. Tulostimissa on monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten USB, sarjaportti ja Ethernet, mikä mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa ympäristöissä. RP-D-sarjan tulostimien kompakti koko ja kestävä rakenne tekevät niistä ihanteellisia käytettäväksi pienissä yrityksissä, kuten kahviloissa, ravintoloissa ja pienissä vähittäiskaupoissa. Tulostimet ovat myös helppoja integroida olemassa oleviin kassajärjestelmiin.

Tulostussuunta ylös tai eteen myös seinäkiinnikkeet saatavissa Pieni koko: 129mm x 129mm x 129mm Max tulostusnopeus : 200mm/sec Energian säästö : ENERGY STAR® yhteensopiva Paperin säästö : vain 2mm(min.) reunus tulostuksessa

Lisätietoja esitteessä.

tilauksesta saatavissa myös sarja- ja ethernet-liitännöillä, myös valkoisena.

Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies