THT-031+ Bluetooth Selfie Stick, pinkki 23-100cm

Tuotetunnus: THT-031+PINK
4,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 3,95 €
Alennus
Veron summa 0,95 €
Hinta / kg:
Tuote on tilapäisesti loppunut varastosta
THT-031+ on tyylikäs, kätevä ja huipputrendikäs selfie- stick, jonka avulla saat entistä näyttävämpiä selfie-kuvia! Teleskooppivarsi sekä Bluetooth-tekniikalla toimiva langatonlaukaisija tuovat kännykkäkuvaamiseen aivan uusia ulottuvuuksia. Eikä pelkästää
Tuotekoodi:THT-031-PINK
Valmistajan koodi:THT-031+PINK
Tuotteen nimi:THT-031+ Bluetooth Selfie Stick, pinkki 23-100cm
Tuoteryhmä:Matkapuhelintarvikkeet
Valmistaja:Top High Technology Ltd
Takuuaika:12 kk
Lisätiedot:Tuote-esite

THT-031+ on tyylikäs, kätevä ja huipputrendikäs selfie- stick, jonka avulla saat entistä näyttävämpiä selfie-kuvia! Teleskooppivarsi sekä Bluetooth-tekniikalla toimiva langatonlaukaisija tuovat kännykkäkuvaamiseen aivan uusia ulottuvuuksia. Eikä pelkästään selfie-kuvaukseen: THT-031+ toimii loistavasti myös konserteissa, juhlissa sekä turistimatkoilla!

THT-031+ on varustettu jatkettavalla teräksisellä teleskooppivarrella, tukevalla kahvalla sekä integroidulla Bluetooth-etälaukaisimella. Kiinteästi varren kahvaosaan integroitu bluetooth laukaisija pysyy tallessa kaikissa tilanteissa. Laukaisija toimii Applen iPhone/iPad- sekä Android-laitteilla (3.0 tai uudempi). Varressa on 1/4" kierrekanta, joten siihen voidaan kiinnittää tavallisia digipokkareita!

Värikäs myymäläpakkaus on varustettu EAN-koodilla ja sen mukana toimitetaan kaksi kiinnikettä erikokoisille matkapuhelimille sekä USB-latauskaapeli.

Tekniset tiedot:
• Teleskooppivarren materia: ruostumaton teräs
• Varren pituus: 23cm...100cm
• Maksimi kuorma: 500g
• Bluetooth-laukaisija: v3.0
• Akku: 50mAh (Li-Pol), 100h (standby)
• Latausvirta: 5VDC (Micro USB)
• Väri: Pinkki
• Paino: 120g
• CE-hyväksytty

Maahantuojan, Microdata Finland Oy:n, tuotteelle myöntämä takuu: 12 kk
Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
4.95
oldies