A7-tarra, Alueella tallentava kameravalvonta

SKU: TARRA-VALVONTA-A7
5,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 4,76 €
Veron summa 1,14 €
Price / kg:
Tuotetta varastossa 80 kpl
Toimitusaika :
1-2 arkipäivää postitse. Nouto Vantaalta heti.
Säänkestävä, tallentavasta kameravalvonnasta ilmoittava tarra, joka soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön. Merkinnät kiinteistön ulkopuolella tallentavasta kameravalvonnasta ovat osin lakisääteisiä, mutta niillä saavutetaan myös merkittävää hyötyä: Tietoisuus ta
Tuotekoodi:TARRA-VALVONTA-A7
Valmistajan koodi:
Tuotteen nimi:A7-tarra, Alueella tallentava kameravalvonta
Tuoteryhmä:Kamerakotelot ja -tarvikkeet
Valmistaja:Microdata Finland Oy

Säänkestävä, tallentavasta kameravalvonnasta ilmoittava tarra, joka soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön. Merkinnät kiinteistön ulkopuolella tallentavasta kameravalvonnasta ovat osin lakisääteisiä, mutta niillä saavutetaan myös merkittävää hyötyä: Tietoisuus tallentavasta kameravalvonnasta vähentää merkittäväksi varkauden tai rikoksen kohteeksi joutumisen riskiä!

Tekniset tiedot:
• Materiaali: Laadukas PVC-tarrakalvo
• Ulkokesto: Vähintään 5 vuotta
• Koko: A7 (74 x 105mm)

Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies