Shelly Motion 2 WiFi liikesensori

SKU: SHELLY-MOTION-2
67,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 54,76 €
Veron summa 13,14 €
Price / kg:
Tuotetta varastossa 1 kpl
Toimitusaika :
1-2 arkipäivää postitse. Nouto Vantaalta heti.
Motion 2 toimii Wi-Fi verkossa, joten sen käyttö ei tarvitseerillistä keskusyksikköä. Se on erittäin vähävirtainen, ja käytöstä riippuen laitteessa oleva ladattava akku kestää jopa yli vuoden. Akku voidaan ladata helposti USB-C laturilla. Shelly Motion 2
Tuotekoodi:SHELLY-MOTION-2
Valmistajan koodi:
Tuotteen nimi:Shelly Motion 2 WiFi liikesensori
Tuoteryhmä:Shelly
Valmistaja:Shelly Cloud Ltd
Takuuaika:12 kk
Lisätiedot:Tuote-esite
 Ohjekirja

Motion 2 toimii Wi-Fi verkossa, joten sen käyttö ei tarvitseerillistä keskusyksikköä. Se on erittäin vähävirtainen, ja käytöstä riippuen laitteessa oleva ladattava akku kestää jopa yli vuoden. Akku voidaan ladata helposti USB-C laturilla.

Shelly Motion 2 on liiketunnin, jossa on lisäksi valon voimakkuuden tunnistus, lämpötilamittari, paukalointisuoja sekä värinätunnistus. Nopean alle 200ms liiketunnistuksen avulla toiminnot tapahtuvat välittömästi liiketunnistuksesta. Tunnistimessa on 256 tason herkkyydensäätö, jonka avulla saat säädettyä sen toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Paukalointisuoja (tamper) puolestaan lähettää ilmoituksen, mikäli laitteeseenyritetään kajota.

Maahantuojan, Microdata Finland Oy:n, tuotteelle myöntämä takuu: 12 kk
Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies