Shelly RCS häiriönpoistaja kondensaattori 100nF X2

SKU: SHELLY-RCS
11,90 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Myyntihinta ilman veroja: 9,60 €
Veron summa 2,30 €
Price / kg:
Tuotetta varastossa 110 kpl
Toimitusaika :
1-2 arkipäivää postitse. Nouto Vantaalta heti.
RC suodinta käytetään vaimentamaan kytkentäpiirin induktanssin aiheuttamia jännitepiikkejä, kun kytkin / rele (sähköinen tai mekaaninen) avautuu. Käytetään esim. Shelly ohjausreleissä, jotka aiheuttavat jännitepiikkejä päällekytkennän aikana. Joidenkin r
Tuotekoodi:SHELLY-RCS
Valmistajan koodi:
Tuotteen nimi:Shelly RCS häiriönpoistaja kondensaattori 100nF X2
Tuoteryhmä:Shelly
Valmistaja:Shelly Cloud Ltd
Takuuaika:12 kk

RC suodinta käytetään vaimentamaan kytkentäpiirin induktanssin aiheuttamia jännitepiikkejä, kun kytkin / rele (sähköinen tai mekaaninen) avautuu.

Käytetään esim. Shelly ohjausreleissä, jotka aiheuttavat jännitepiikkejä päällekytkennän aikana. Joidenkin releiden ja kontaktorien on myös todettu aiheuttavan Shellyn releidenuudelleenkäynnitymisen poiskytkentätilanteessa - häiriönpoistokondensaattori korjaa tilanteen. Häiriönpoistokondensaattori tulee kytkeä ulostulon ja nollanvälille.

Maahantuojan, Microdata Finland Oy:n, tuotteelle myöntämä takuu: 12 kk
Maahantuojan tekninen tuki, https://www.microdata.fi/tuki, auttaa myös teknisissä kysymyksissä jo ostopäätöstä tehtäessä, sekä avustaa tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostitse käytössä ja käyttöönotossa. Osoitteesta https://www.microdata.fi/ajurit/ ja löytyy tuotekohtaisia ajureita.
Alkaen 5.95 euroa postitse. Nouto arkisin 8:30-17 maahantuojan varastolta (osoitteesta Robert Huberin tie 2 E, 01510 VANTAA) 0.00 euroa.
oldies