Artikkelin hakemisto

Monipuolisin Moniveto-ohjelma jo yli 15 vuoden ajan!
 
 
 • MonivetoWebillä lähetetyillä riveillä on voitettu jo miljoonia euroa!
 • MonivetoWeb sekä valitsee kannattavat rivit, että lähettää ne Veikkauksen OnNetiin. Sisältää monipuolisimmat työkalut rivien valitsemiseen ja pelaamiseen.
 • Voit käyttää ohjelmaa myös omien muissa ohjelmissa luotujen riviesi lähetysohjelmana.
 • Syötä ohjelmaan omat kerroinrajasi, tai anna ohjelman laskea ne itse. Voit myös antaa maaliodotusarvot tai todennäköisyydet oman tietämyksesi mukaan.
 • Nykyisessä kovassa kilpailussa tarvitset työkalun jolla voit luoda ja lähettää rivit aivan viimeisimmillä kerrointiedoilla ennen kohteen sulkeutumista.
 • MonivetoWebin ajastintoiminnolla voit analysoida ja lähettää rivit viimeisimmillä kerrointiedoilla viimehetkellä ennen kohteen sulkeutumista, vaikka et olisi silloin edes tietokoneen ääressä.

Huippunopea rivien lähetys.

Erno Tiepuolen voitto- ja kerroinennätykset:
  452364.50     ja     463242.48

Voittoennätys Kerroinennätys

Pikaohje

Suurten tietokantojen käsittely vaatii paljon prosessoriaikaa. Varsinkin SuperMonivedon analysointi on hidasta. Jos mielestäsi analyysi kestää liian kauan, voit lyhentää sitä vähentämällä analysoitavia tuloksia. Merkittävimmin analyysi nopeutuu valitsemalla asetuksista "Poista jos oa < 1". Yleensä kannattaa pitää myös peliosuuksien lasku pois päältä. Se ei vaikuta analyysiin mitenkään vaan on pelkää infoa kansan pelikäyttäytymisestä.

Nopeasti pelaamaan!

 1. Valitse kohde "Kohdevalinnat & Ajastimet"-ikkunasta.
 2. Valitse Kerroinrajat-sivulla valikosta miten haluat antaa kerroinrajat ja paina lopuksi "Hae tai laske".(Huom! Veikkauksen sivuilta ohjelma laskee rajat vain jos kohteen kaikki ottelut ovat pitkävedon kohteena ja sekä pitkävedon kohteilla on kertoimet ja kyseinen moniveto on pelattavana [Ei tällä hetkellä käytössä]) 
 3. Paina Analyysi-sivulla painiketta "Hae tiedosto", ja vastaa kohteen tietoja koskeviin kysymyksiin (Jos yhtään ottelua ei ole peruttu täytyy kaikki 4 ottelua olla ruksattuna Analyysisivun oikeassa alareunassa vaikka analysoimassasi pelissä olisi vain 1-3 ottelua! Peruttujen otteluiden käsittelystä lisää varsinaisesen ohjeen Analyysi-osassa).
 4. Paina Analyysi-sivulla painiketta "Lue kertoimet ja Analysoi rivit".
 5. Valitse Kyselyt-sivulla haluamasi rivit ja siirrä ne pelattavaksi haluamallasi panoksella
 6. Paina '"Luo järjestelmät" nappia
 7. Anna OnNet-tunnuksesi ja odota että ohjelma lähettää rivisi

Muita ohjeita

 • Välilehdellä "Asetukset"
  • Täydennä asetuksissa tyhjät kentät ja muuta halutessasi muita vaihtoehtoja.
 • Välilehdellä "Kyselyt/Rivit"
  • Siirrä rivejä lähetettäväksi haluamallasi tavalla, luo järjestelmät, anna OnNet-tunnukset ja aloita rivien lähetys.
  • Voit tuoda omia rivejä pelattavaksi valitsemalla 'Tuo rivit'. Ohjelma hakee omat rivit asetuksissa määritellystä tiedostosta määritellyssä formaatissa. Jos haluat määrittää riveille myös panoksen etukäteen, niin lisää tulosrivien loppuun panos erottamalla se riveistä sanalla 'PAN'. ([Esim 010101010101:PAN 0.35] Katso esimerkki tarkemmin ohjelman asennuspaketin mukana tulevasta omatrivit.txt-tiedostosta.)
  • Järjestelmissä tulokset näkyvät yhdistettyinä. Esim. tulokset 1-0, 2-0, 1-1 ja 2-1 näkyvät muodossa 12 - 10. Jos tuloksessa on kaksi tai kolme numeroa, se erotetaan muista hakasuluilla.
  • Jos käytät ajastettua lähetystä, ole huolellinen tallentaessa ajastusehtoja ja lähetysaikoja. Ajastin analysoi ja lähettää Ajastinikkunassa tallennetuilla ehdoilla valitut kohteet haluttuihin aikoihin viimeisimmillä kertoimilla.
  • Voit hakea rivejä tietokannasta eri ehdoin. Lisäehdoissa voit antaa ehdon sql-operaattoreilla. (Esim. m1>m2, jossa m1 on ensimmäisen ottelun kotijoukkueen maalit ja m2 vierasjoukkueen.) Lisäehdoilla voit myös sulkea haluamasi merkit(1x2) tai tulokset pois kokonaan.
  • Pelaamattomien yhdistelmien haku: Kun valitset kyselyissä "Pelaamattomat", hakee ohjelma kyselyä tehdessä vain pelaamattomat yhdistelmät joille analyysissä on laskettu kerroinrajat. Määritä siis kerroinrajat-välilehdellä rajat kaikille tuloksille joiden haluat olevan mukana kun etsit pelaamattomia yhdistelmiä.
 • Välilehdellä "Kerroinrajat"
  • Lue kerroinrajat tiedostosta(katso malli mv1.txt-tiedostosta tai ohjeesta), tai syötä ottelun 1x2 kertoimet rajojen laskuun ja anna ohjelman laskea kerroinrajat.
  • Voit myös antaa otteluiden maaliodotusarvot kohtiin 1 ja 2 (jätä siis keltaiset ruudut tyhjäksi) ja anna ohjelma laskea kerroinrajat niistä.
  • Taulukosta näet rajat ja voit halutessasi muokata niitä tai lisätä kerroinrajoja.
  • Voit myös antaa ohjelman laskea kerroinrajat Veikkauksen pitkävetokertoimista. (Toimii vain jos monivetokohteen ottelut ovat pitkävedon kohteena).

Yleistä

 • Rekisteröimätön ohjelma toimii kaikilla muilla ominaisuuksilla kuten rekisteröitykin, paitsi Tulosvetoa ei voi pelata eikä ohjelmaan voi tuoda omia kerroinrajoja.

 


*OnNet, Moniveto, Tulosveto, Päivät Trio ja Pitkäveto ovat Veikkaus oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

 

Kopioita ohjelmasta (MonivetoWeb) saa levittää vapaasti, mutta rekisteröintitunnusten luovuttaminen tai kopioiminen kolmansille osapuolille ilman erillistä lupaa on Tekijänoikeuslain 1§ mukaan kiellettyä.